MARDİN / KIZILTEPE - Kızıltepe Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Kızıltepe Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

TURGUT ÖZAL MAH. 1076 SK. NO: 2/1 KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Liderliği ve yaklaşımıyla çevresinde örnek alınan, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürüten, öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden hayata hazırlayan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerin mutlu, özgüvenli, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve işbirliğine yatkın, ulusal ve toplumsal değerlere bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Ulaşım
Okulumuza Kızıltepe´den Havaalanı ve TOKİ şehir içi minibüsleri ile Mardin´den ise Mardin Kızıltepe arası çalışan şehir içi minibüsleri ile ulaşım sağlanabilmektedir. Okulumuz Kızıltepe Mardin anayolu üzerinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kızıltepe ilçe merkezine 4 km Mardin il merkezine ise 19 km uzaklıktadır.